Kuinka piilottaa 'aktiivinen' tilasi Facebook Messengerissä

Facebook oli tehnyt Messenger-sovelluksestaan ​​erillisen chat-sovelluksen. Sen viimeaikaiset päivitykset ajavat sitä entistä paremmaksi Snapchatin kopioksi, mutta se on edelleen niin, että vaikka sinulla ei olisi Facebook-tiliä, voit silti käyttää sitä. Kun lähetät viestin kontaktille Facebook Messengerin kautta, se näyttää, onko kyseinen henkilö aktiivinen vai ei. Jos kyseinen henkilö on passiivinen, se näyttää kuinka kauan sitten hän oli aktiivinen. Kaikille, jotka ovat lisänneet sinut kontaktiksi Facebook Messengerissä, he voivat saada samat tiedot sinusta. Jos se tuntuu liian häiritsevältä, voit sammuttaa sen. Näin

Avaa Facebook Messenger -sovellus puhelimessasi ja siirry Ihmiset-välilehteen. Ihmiset-välilehdellä on kaksi omaa välilehteä; Kaikki ja aktiivinen. Kaikki-välilehti näyttää viestipyynnöt, voit käyttää skannauskoodiasi, etsiä yhteystietoja puhelimestasi ja kutsua ihmisiä Messengeriin. Näiden neljän vaihtoehdon alla näet luettelon kaikista yhteystiedoistasi. Ne, joiden nimen vieressä on vihreä piste, ovat tällä hetkellä aktiivisia Messengerissä.

Aktiivinen-välilehdellä voit tarkastella luetteloa tällä hetkellä aktiivisista yhteystiedoista ja sieltä voit sammuttaa oman Aktiivinen-ilmaisimen. Kytke vain nimesi vieressä oleva kytkin pois päältä, niin yhteystietosi eivät tiedä milloin tai kuinka kauan sitten olit aktiivinen. Et myöskään voi nähdä, mitkä yhteystiedot ovat tällä hetkellä aktiivisia.



lähetti-aktiivinen messenger-aktiivinen-pois käytöstä

AIHEUTTAA:Kuinka poistaa Facebookin esto VPN:llä

Tämä asetus ei ulotu työpöydällesi. Jos avaat Messengerin verkkoselaimessasi, yhteystietosi näkevät Aktiivinen-tilasi ja sinä näet heidän omansa. Voit poistaa Active-tilasi käytöstä verkossa käymällä Messengerissä ja napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa hammaspyöräpainiketta. Valitse valikosta 'Aktiiviset yhteystiedot'. Avautuvassa 'Aktiivinen nyt' -valikossa on kytkin, joka poistaa aktiivisen tilan käytöstä.

Messenger - aktiivinen

Kun yhteys on poistettu käytöstä, yhteystietojesi aktiivinen tila ei enää näy sinulle.

Vieraile Messengerissä

Lataa Facebook Messenger App Storesta

Lataa Facebook Messenger Google Play Kaupasta

Saat päivittäisiä vinkkejä postilaatikkoosi Uutiskirje Liity 35 000+ muut lukijat
Kuinka poistaa Kodi-arkistot oikealla tavalla Edellinen Artikkeli

Kuinka poistaa Kodi-arkistot oikealla tavalla

Kuinka pelata Grand Theft Auto 4:ää Linuxissa Lue Lisää

Kuinka pelata Grand Theft Auto 4:ää Linuxissa